1e editie FC Twente Soccer Camps bij V.V. Reutum groot succes
Terug
1e editie FC Twente Soccer Camps bij V.V. Reutum groot succes

Woensdagmiddag rond 15:00 uur werd het startsein gegeven voor de FC Twente Soccer Camps op de velden van De Kottenbrei. Ruim 50 kinderen waanden zich in een ware voetbaltempel. Heel het veld stond vol met verschillende doelen, pionnen, snelheidsmeters en 'slimme' pionnen. Hiermee werden verschillende skill games gespeeld. Zelfs de gehele boarding was bedekt met banners vanuit de FC Twente Soccer Camps en om het veld stonden meerdere vlaggen. Alles leek erop alsof de jongens en meiden als ware profvoetballers te werk gingen.

In een programma van 15:00 tot 18:30 werden er verschillende skill games gespeeld, partijtjes gespeeld en was er een penaltybokaal. Daarnaast was er door het warme weer gezorgd voor een drankje en versnapering in de pauze. Tijdens deze pauze werd ook de kennis van de jongens en meiden getest met een voetbalquiz. Er werd nog een groepsfoto gemaakt tussendoor en op het einde kregen verschillende winnaars een beker, en kreeg iedereen nog een ijsje.

Het was dit jaar voor het eerst dat de FC Twente Soccer Camps georganiseerd werden bij VV Reutum. Waar er normaal een meerdaagse variant wordt gegeven, was dit de eerste keer dat er een speciale middag werd ingericht. Zowel voor VV Reutum als de organisatie was dit een groot succes.

Voor degenen die afgelopen woensdag niet konden, is er aankomende woensdag een tweede voetbalmiddag bij VC Fleringen.


Recent nieuws