HERACLES PASSEND VOETBALTEAM SLUIT VOETBALSEIZOEN AF IN REUTUM
Terug
HERACLES PASSEND VOETBALTEAM SLUIT VOETBALSEIZOEN AF IN REUTUM
Laatst bijgewerkt:

Het eerste seizoen in zijn bestaansrecht is voor het passend voetbalteam van Heracles Almelo bijna ten einde. Aanstaande woensdagavond wordt de laatste wedstrijd van 2023-2024 gespeeld in en tegen Reutum. 

Het Heracles Passend Voetbalteam werd in september van het huidige voetbalseizoen opgericht. Regionale voetbaltalenten, met een beperking, mochten een seizoen lang het zwart-witte shirt van Heracles Almelo dragen en werden behandeld als echte Heracles Almelo-voetballers. Zo ondertekenden ze allemaal een contract en trainden ze in Erve Asito. Spelers uit het team zijn afkomstig van acht verenigingen uit de regio: Oranje Nassau, NEO, DOS/DETO, Juventa, SVZW, VV Reutum, Tubantia en FC Ommen. Aan het eerste seizoen komt aanstaande woensdagavond een einde. Op de Kottenbrei wordt de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen het aangepaste team van VV Reutum. 

Reutums trots 

In de spelersgroep van achttien voetballers zijn voor ons Reutummers twee bekende namen te vinden. Jelte Droste en Jayson Wielens houden de blauw-gele eer hoog namens onze vereniging in dit team van Heracles Almelo. Dit seizoen speelden ze al tegen clubs als PEC Zwolle en Go Ahead Eagles. Een geweldige ervaring voor de mannen. Peter van Meerten, de trainer van Heracles Almelo, was een aantal maanden geleden nog in Reutum was om het aangepast team van VV Reutum training te geven. Te hopen voor Van Meerten is dat hij zijn tactiek destijds niet heeft prijsgegeven voor het treffen van woensdag, maar misschien kan VV Reutum hier van profiteren. 

Aanstaande woensdagavond op onze eigen Kottenbrei er dus de kans voor iedereen om dit team van Heracles Almelo voor het laatst in actie te zien. Daarnaast is het een prachtige kans voor het aangepast team van VV Reutum om zich te meten met dit topteam. 

Er wordt afgetrapt om 19.00 uur. We hopen op veel belangstelling, dus kom gerust kijken naar dit mooie affiche. Voor volgend seizoen zijn er nog plekken vrij in het aangepast team van VV Reutum. Heb je interesse dan ben je ook uitgenodigd om eens langs te komen.

Recent nieuws